Kezdőlap>Rólunk>Typhoon

Fathom

A Typhoon céget Oscar Gugen alapította 67 évvel ezelőtt. A II. Világháború után érkezett Oscar Angliába, ahol elindította E.T Skinner vállalkozását, és megalapította a British Sub Aqua Club-ot, mely a világ legnagyobb búvár klubjává vált.E.T Skinner volt az első cég az Egyesült Királyságban, amely nedves búvárruhákat készített, és piacvezetővé vált búvár és vitorlás felszerelésekben is. Az 1970-es években a cég neve Typhoonra változott, és felépült a cég gyára Redcarban, ahol ma is üzemel.

1976-ban a Typhoon cég fejlesztette ki az első könnyű szárazruhát. 1992-ben Typhoon tervezett egy forradalmian új ruhát Clotex felhasználásával, mely egy puha poliészter háromrétegű textil más lélegző anyagok mellett, amelyből ma már a legtöbb szárazruha készül, így a Typhoon szárazruhák nemcsak a legkényelmesebbek, de a legerősebbek is a piacon.
Manapság a Typhoon a világ legnagyobb szárazruha gyártója, és kulcsfontosságú szerepet játszik a búvárkodásban, és a vízi sport piacon egyaránt specifikus termékeivel melyek kifejezetten a szabadidő piacra készülnek, mint: búvárkodás, vitorlázás, szörf, vízisí, wakeboard, és egyéb vízi sportok.

Neo Quantum Air

Seamaster

A Typhoon cég teljes körű értékesítés utáni szolgáltatást biztosít, amely magába foglalja a javítást, és szervizelést is. Termékeink egyénre szabásával is foglalkozunk, mint személyre szabott, egyedi méretre készített szárazruhák, melyeket el tudunk látni extra zsebekkel, egyéni cipzárral, és logóval is.
A Typhoon hírnevét termékei kiváló minőségnek köszönheti, melyre nagyon büszkék vagyunk, hisz életmentő felszerelések gyártásáról van szó. Minden szárazruhánk és mentőmellényünk eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak. Szállítás előtt minden egyes termékünket teszteljük nyomás próbával, és természetesen megfelelnek a CE és ISO9000 szabványoknak. Termékeink kiváló minőségi szintjét igazolja, hogy több mint 30 éve látunk el velük katonai szervezeteket is, és, hogy mi voltunk az elsők a piacon, akik fő termékeinkre (szárazruhák, nedves ruhák, mentőmellények) három év gyártói garanciát adunk.

A Typhoon vásárlói között tisztelhetjük a világ főbb katonai szervezeteit, kereskedelmi és ipari felhasználóinkat többek között az RNLI-t, a Brit Vízi Rendészetet, a Környezetvédelmi Hivatalt, és a főbb olajtársaságokat ugyanúgy, mint rekreációs felhasználóinkat a búvárkodás és a szabadidős piacon. Szárazruháink felhasználói között tisztelhetjük többek között Richard Branson-t, Tony Blair-t, és James Bond-ot alakító sztárokat, az Antarctic Survey-t, és az S.A.S.-t és mivel ruháinkkal ők teljes mértékben meg vannak elégedve, reméljük Önt is hasonlóképpen elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjük.

Typhoon nedves ruhák