greentrek.hu

Kategória nélkül

Tisztelt Látogató!

 

 

Kezdő nyíltvízi búvártanfolyam!!

 

 Első lépés a gyönyörű víz alatti világ megismeréséhez!

 

A tanfolyam kis létszámmal (max. 4-5 fő) tartjuk, hogy minél többet és minél mélyebb tudást tudjunk átadni, ezáltal garantálva a biztonságos merülést. A tanfolyam elméleti oktatással kezdődik, melyet vizsgával zárunk. Ez után sajátítjuk el a tanterembe tanult technikákat egy biztonságos medencében, majd az Adrián tökéletesítjük tudásunk nyílt vízben.

 

 

 

 

A tanfolyam várható kezdési ideje: 2020.04.06.

Tanfolyam díja: 75.000 Ft, mely mindent magába foglalja a kártya regisztrációs díját, tankönyvet, oktatást CMAS rendszerben, uszodai belépőket, komplett felszerelést és a merüléseket a tanfolyam ideje alatt. Egyszóval mindent! 

Jelentkezz bátran akár egy próbamerülésre!

Jelentkezni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén vagy bővebb felvilágosítást a +36-20-221-0850 telefonszámon lehet kérni.

Búvárbaráti üdvözlettel:
Kozma Attila CMAS * oktató (1IH132)

Szünet

Tisztelt Érdeklődő!

Üzletünk 2019.08.06.-tól 2019.08.26.-ig zárva tart! E-mail-eket ez után tudjuk feldolgozni!

Szíves türelmüket kérjük!

Üdvözlettel:

Greentrek

CMAS

CMAS-ról röviden, tömören:

Kilenc európai ország, valamint az USA és Brazília búvárszervezeteinek képviselői 1959 januárjában Monacóban alapították meg a Víz alatti Tevékenységek Világszövetségét, francia neve után (Confederation Mondale des Activites Subaquatiques) a CMAS-t. A világszövetség első elnöke Cousteau kapitány lett. Napjainkban a CMAS valamennyi földrészről több mint 100 ország nemzeti búvárszövetségének tagjait fogja össze és irányítja Rómából, nem nyereségérdekelt (non profit) szervezetként, szabályzatok és ajánlások útján. A sport, a technikai és tudományos bizottságokban folyó munka felöleli a versenysporttól kezdve az oktatáson, az orvosi képzésen, a fotózáson, a barlangkutatáson át a többek között a régészetig, a víz alatti tevékenységek igen széles palettáját.

A CMAS dolgozott ki a könnyűbúvárok számára először nemzetközi oktatási és minősítési rendszert 1960-ban, ajánlásainak (CMAS Standard) számos eleme - például az alapvető fontosságú kifejezések - elterjedt az egész világon.

A Magyar Könnyűbúvár Szövetség 1969-ben lépett be a CMAS-ba és világszövetség irányelveinek megfelelő első búvárminősítéseket 1970-től adták ki Magyarországon kölönböző búvárklubokban. A világszövetség 1991-ben ismerte el az MKBSZ jogutódja, a Magyar Búvár Szövetség minősítési rendszerének egyenértékűségét, s azóta az MBSZ is kiadhatja az egész világon ismert és elismert CMAS minősítést.

A CMAS oktatási és minősítési szabványait nemcsak a nemzeti tagszövetségek vették át, hanem több tekintélyes nemzetközi oktatási rendszer is alkalmazza (pl. a DIWA, VIT, IDA), nem csoda hát, ha napjainkig több millióan szereztek CMAS minősítést. Magyarországon mintegy 5000 ilyen minősítést adtak ki.